Aktualności
Webinarium pt. „Wymagania Wielkiej Brytanii przy eksporcie z Unii Europejskiej”
Polska Izba Mleka we współpracy z Głównym Inspektoratem Weterynarii w dniu dzisiejszym tj. 21.09.2021 r. zorganizowała webinarium
Informacje z posiedzenia Komitetu ds. Wspólnej Organizacji Rynków Rolnych –
Poniżej informacje w zakresie sytuacji na rynku mleka i przetworów mlecznych przekazane przez Komisję Europejską podczas posiedzenia
Zabezpieczone: Analiza Skupowa Polskiej Izby Mleka nr 09-2021
Treść jest chroniona hasłem. Aby ją zobaczyć, proszę wpisać hasło: Hasło:
Zaproszenie do udziału w kolejnej konferencji z cyklu FAKTY I
Wypełnił formularz zgłoszeniowy_cykl konferencji fakty i mity o mleku i wyślij na adres izba@izbamleka.pl w celu otrzymania potwierdzenia udziału w
Szkolenie pt. Kultura jakości i bezpieczeństwa żywności – praktyczna interpretacja
Wbrew powszechnie panującemu przekonaniu, pojęcie kultury żywności oraz ocena/pomiar jej poziomu nie są niczym nowym, ponieważ od
Zabezpieczone: Insider Polskiej Izby Mleka nr 37/2021
Treść jest chroniona hasłem. Aby ją zobaczyć, proszę wpisać hasło: Hasło:
Zmiana terminów wejścia w życie brytyjskich wymagań związanych z wywozem
Do Biura Polskiej Izby Mleka wpłynęło pismo Pana Dr. Mirosława Welza, Głównego Lekarza Weterynarii w sprawie zmiany
Wiodące mleczarnie produkują bez GMO
Dynamicznie rozwijające się polskie mleczarstwo dostosowuje się do panujących na rynku trendów i preferencji konsumentów. W ostatnich
ZAPROSZENIE NA WEBINARIUM pt. „Wymagania Wielkiej Brytanii przy eksporcie z
Polska Izba Mleka we współpracy z Głównym Inspektoratem Weterynarii ma ogromną przyjemność zaprosić Państwa do uczestnictwa w
XIV Rankingu Spółdzielni Mleczarskich za nami!
Ranking Spółdzielni Mleczarskich organizowany jest od 2007 roku. W tym roku zestawienie najlepszych mleczarni z całej Polski
Dieta bogata w wapń zapobiega osteoporozie. Pijmy mleko
Aż 22% kobiet po 50. roku życia na świecie i 6% mężczyzn choruje na osteoporozę – chorobę
Zabezpieczone: Insider Polskiej Izby Mleka nr 36/2021
Treść jest chroniona hasłem. Aby ją zobaczyć, proszę wpisać hasło: Hasło: