Aktualności
Zabezpieczone: Insider Polskiej Izby Mleka nr 28/2023
Treść jest chroniona hasłem. Aby ją zobaczyć, proszę wpisać hasło: Hasło:
Komunikat prasowy organizacji branżowych dot. ustawy o systemie kaucyjnym
Branża napojowa (w tym sokownicza i mleczarska) oczekuje, że system kaucyjny będzie wspierać firmy w realizacji celów
To już czwarte spotkanie Komitetu Sterującego – Zrównoważona produkcja i
Cały sektor mleczarski, jak i rolniczy, stoją przed wyzwaniami wynikającymi ze zrównoważonego rozwoju oraz z koniecznością redukowania
Misja Wysokiego Szczebla Europejskiego Komisarza do spraw Rolnictwa dobiega końca
Misja Wysokiego Szczebla Europejskiego Komisarza do spraw Rolnictwa Janusza Wojciechowskiego do Japonii dobiega końca. Delegacja biznesowa, w
Uczestnicy Misji Wysokiego Szczebla odwiedzili japońskie sieci handlowe
Kolejny dzień Misji Wysokiego Szczebla z Europejskim Komisarzem ds. rolnictwa Januszem Wojciechowskim za przedstawicielami delegacji biznesowej. Przypominamy,
Zabezpieczone: Insider Polskiej Izby Mleka nr 27/2023
Treść jest chroniona hasłem. Aby ją zobaczyć, proszę wpisać hasło: Hasło:
Kolejny dzień Misji Wysokiego Szczebla Europejskiego Komisarza do spraw Rolnictwa
Trwa kolejny dzień Misji Wysokiego Szczebla Europejskiego Komisarza do spraw Rolnictwa Janusza Wojciechowskiego do Japonii. Zaplanowano bardzo
Agnieszka Maliszewska uczestniczy w Misji Wysokiego Szczebla z komisarzem Wojciechowskim
Agnieszka Maliszewska, dyrektor biura Polskiej Izby Mleka, pierwsza wiceprzewodnicząca COGECA, po raz kolejny została wybrana w skład
Zabezpieczone: Analiza Miesięczna PIM – Rynek mleka i produktów mleczarskich
Treść jest chroniona hasłem. Aby ją zobaczyć, proszę wpisać hasło: Hasło:
NADWYŻKA MLEKA
Tłumaczenie NADWYŻKA MLEKA sfinansowane z Funduszu Promocji Mleka
Zabezpieczone: Analiza Skupowa Polskiej Izby Mleka nr 6-2023
Treść jest chroniona hasłem. Aby ją zobaczyć, proszę wpisać hasło: Hasło:
Zabezpieczone: Insider Polskiej Izby Mleka nr 26/2023
Treść jest chroniona hasłem. Aby ją zobaczyć, proszę wpisać hasło: Hasło: