Aktualności
Zabezpieczone: Insider Polskiej Izby Mleka nr 46/2019
Treść jest chroniona hasłem. Aby ją zobaczyć, proszę poniżej wprowadzić hasło: Hasło:
Wyniki – zapytanie ofertowe nr 01/10/2019 r. z dn. 14.10.2019
Informujemy, że zapytanie ofertowe nr 01/10/2019 r. z dn. 14.10.2019 r. dotyczące usługi koordynatora w ramach zadania
Pismo MRiRW ws. projektu Rozporządzenia Rady Ministrów zmieniającego rozporządzenie ws.
Do Biura Polskiej Izby Mleka wpłynęło pismo MRiRW ws. projektu Rozporządzenia Rady Ministrów zmieniającego rozporządzenie ws. nadawania
Aktualizacja. Pytania i odpowiedzi do zapytania ofertowego nr 02/10/2019 z
W związku z pytaniami, jakie pojawiły się do zapytania ofertowego nr 02/10/2019 z dn. 31.10 r.2019. dotyczącego
Międzynarodowa Konferencja Bezpieczeństwa Żywności w Dubaju – dzień drugi
Drugi dzień Międzynarodowej Konferencji Bezpieczeństwa Żywności w Dubaju rozpoczął się z energią podobną do tej z dnia
Zabezpieczone: Insider Polskiej Izby Mleka nr 45/2019
Treść jest chroniona hasłem. Aby ją zobaczyć, proszę poniżej wprowadzić hasło: Hasło:
Konferencja Bezpieczeństwa Żywności w Dubaju 2019 (DIFSC)
W dniach 11-13 listopada odbywa się w Dubaju Międzynarodowa Konferencja Bezpieczeństwa Żywności (Dubai International Food Safety Conference
MRIRW: Spójne znakowanie produktów BEZ GMO
1 stycznia 2020 r. zostaną wprowadzone dwa nowe znaki graficzne: „Bez GMO” i „Wyprodukowano bez stosowania GMO”.
Zabezpieczone: Insider Polskiej Izby Mleka nr 44/2019
Treść jest chroniona hasłem. Aby ją zobaczyć, proszę poniżej wprowadzić hasło: Hasło:
KOWR: Seminarium pt. „Możliwości rozwoju eksportu polskiej żywności na rynek
Departament Wsparcia Eksportu KOWR organizuje seminarium pt. „Możliwości rozwoju eksportu polskiej żywności na rynek Izraela”, które odbędzie
Zapytanie ofertowe nr 02/10/2019 r. z dn. 31.10.2019 r. dotyczące
Polska Izba Mleka składa zapytanie ofertowe nr 02/10/2018 r. z dn. 31.10.2019 r. dotyczące kompleksowej realizacji w
Zabezpieczone: Analiza Miesięczna PIM – Rynek mleka i produktów mleczarskich
Treść jest chroniona hasłem. Aby ją zobaczyć, proszę poniżej wprowadzić hasło: Hasło: