Aktualności
Targi Food Taipei 2020 – oferta KOWR
Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa zaprasza do udziału w misji handlowej i w stoisku narodowym na targach Food
„Stosowanie substancji dodatkowych, aromatów i enzymów w żywności” – szkolenie
Mimo że jesienno-zimowa aura nie sprzyja aktywności, dynamika szkoleń Polskiej Izby Mleka nie spada. Za nami kolejne
Zaproszenie na szkolenie nt. „Dlaczego mleko? – warsztaty szkoleniowe”
Czarny PR wokół mleka i produktów mleczarskich jest jednym z najbardziej aktualnych problemów, z jakimi zmaga się
Narada konsularna dotycząca wsparcia polskiego eksportu i inwestycji oraz udziału
Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa informuje, iż w dniu 11 grudnia br. odbędzie się w Warszawie narada konsularna,
Kolejny certyfikat „Bez GMO” wręczony
Z dumą informujemy, że firma paszowa Farmpasz pomyślnie przeszła proces certyfikacji „Bez GMO” Polskiej Izby Mleka, a
Zabezpieczone: Insider Polskiej Izby Mleka nr 48/2019
Treść jest chroniona hasłem. Aby ją zobaczyć, proszę poniżej wprowadzić hasło: Hasło:
Szkolenie nt. „Nowe regulacje prawne rozporządzenie 2017/625 w działaniu organów
Polska Izba Mleka przywitała ostatni miesiąc roku nie mniej aktywnie niż wszystkie poprzednie, czyli kolejnym szkoleniem. Tym
Ostatnia konferencja z cyklu „Faty i mity o mleku”
Polska Izba Mleka zaprasza na ostatnią konferencję z cyklu „Fakty i Mity o Mleku” sfinansowaną z Funduszu
Zabezpieczone: Analiza Miesięczna PIM – Rynek mleka i produktów mleczarskich
Treść jest chroniona hasłem. Aby ją zobaczyć, proszę poniżej wprowadzić hasło: Hasło:
Zabezpieczone: Analiza Skupowa Polskiej Izby Mleka nr 11/2019
Treść jest chroniona hasłem. Aby ją zobaczyć, proszę poniżej wprowadzić hasło: Hasło:
Szkolenie nt. „Zarządzanie zespołem produkcyjnym w dobie zmieniającej się gospodarki”
Chociaż do końca roku coraz bliżej, szkolenia Polskiej Izby Mleka nie zwalniają tempa. Dzisiaj tj. 29.11.2019 r.