ul. Mickiewicza 7/23, 15-213 Białystok +85 674 73 29

Aktualności

Rynek mleczarski: Singapur – Market Entry Handbook (eng)

Poniżej przedstawiamy Państwu część publikacji Market Entry Handbook w wersji angielskiej dotyczącą rynku mleczarskiego. Singapore_market access_handbook_dairy_June_2020

Neuromarketing. Jak zrozumieć zachowania i decyzje zakupowe klientów – zaproszenie

Hakowanie mózgu klientów poprzez eye-tracking, elektroencefalografię, galvanic skin response, badania obrazowe jest dziedziną neuromarketingu, który znacząco uwiarygodnił

System certyfikacji bezpieczeństwa żywności FSSC 22000 v5 – Zaproszenie na

Zasady dotyczące certyfikacji żywności na bieżąco są aktualizowane. W związku z tym Polska Izba Mleka, ma przyjemność

Dyrektor PIM: Na kryzys koronawirusa nie dało się przygotować, ale

Z dyrektor Polskiej Izby Mleka oraz I wiceprzewodniczącą Cogeca rozmawiamy o takich wyzwaniach stojących przed mleczarstwem jak

Zabezpieczone: Insider Polskiej Izby Mleka nr 23/2020

Treść jest chroniona hasłem. Aby ją zobaczyć, proszę wpisać hasło: Hasło:

Komunikat o nowych zakładkach na portalu MSZ – PROJEKTY I

Do Biura Polskiej Izby Mleka wpłynęła informacja z Ministerstwa Spraw Zagranicznych, że właśnie rozpoczęto projekt rozbudowy, na

Zaproszenie na webinarium o sektorze spożywczy – ZBH Singapur 08.06.2020

Do Biura Polskiej Izby Mleka wpłynęło zaproszenie od Polskiej Agencji Inwestycji i Handlu na bezpłatne webinarium w

Szkolenie online pt. System certyfikacji bezpieczeństwa żywności FSSC 22000 v5

Pomimo ograniczonej możliwości prowadzenia szkoleń w tradycyjnej formie ze względu na pandemię, Polska Izba Mleka wychodzi naprzeciw

Zabezpieczone: Analiza Miesięczna PIM – Rynek mleka i produktów mleczarskich

Treść jest chroniona hasłem. Aby ją zobaczyć, proszę wpisać hasło: Hasło:

Zabezpieczone: Analiza Skupowa Polskiej Izby Mleka nr 5/2020

Treść jest chroniona hasłem. Aby ją zobaczyć, proszę wpisać hasło: Hasło:

Zabezpieczone: Insider Polskiej Izby Mleka nr 22/2020

Treść jest chroniona hasłem. Aby ją zobaczyć, proszę wpisać hasło: Hasło:

COVID-19 – Aspekty higieny dla zakładów przemysłu mleczarskiego – szkolenie

Pomimo ograniczonej możliwości prowadzenia szkoleń w tradycyjnej formie ze względu na pandemię, Polska Izba Mleka nie rezygnuje

Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.