Przedstawienie procedur postępowania w sytuacji kryzysowej jaką jest ryzyko zachorowania epidemiologicznego kadry administracyjno-produkcyjnej w zakładzie spożywczym, co może negatywnie oddziaływać na przerwanie funkcjonowania łańcucha dostaw i realizacji zamówień klientów jest obecnie bardzo ważnym tematem.
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom społeczeństwa Polska Izba Mleka w dniu dzisiejszym tj. 16.11.2020 realizuje szkolenie online pt. „Zarządzanie kryzysowe w zakładzie w dobie światowej pandemii COVID-19”, sfinansowane z Funduszu Promocji Mleka w ramach zadania „SZKOLENIA ONLINE”.
Szkolenie online pt. „Zarządzanie kryzysowe w zakładzie w dobie światowej pandemii COVID-19”
Przedstawienie procedur postępowania w sytuacji kryzysowej jaką jest ryzyko zachorowania epidemiologicznego kadry administracyjno-produkcyjnej w zakładzie spożywczym, co może negatywnie oddziaływać na przerwanie funkcjonowania łańcucha dostaw i realizacji zamówień klientów jest obecnie bardzo ważnym tematem.
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom społeczeństwa Polska Izba Mleka w dniu dzisiejszym tj. 16.11.2020 realizuje szkolenie online pt. „Zarządzanie kryzysowe w zakładzie w dobie światowej pandemii COVID-19”, sfinansowane z Funduszu Promocji Mleka w ramach zadania „SZKOLENIA ONLINE”.
Wyszukiwarka