Aktualności
Aktualizacja: Pytania i odpowiedzi do zapytania ofertowego nr 5/12/2021 z
W związku z pytaniami, jakie pojawiły się do zapytania ofertowego nr 5/12/2021 z dnia 13.12.2021 r. dotyczącego
Aktualizacja: Pytania i odpowiedzi do zapytania ofertowego nr 5/12/2021 z
W związku z pytaniami, jakie pojawiły się do zapytania ofertowego nr 5/12/2021 z dnia 13.12.2021 r. dotyczącego
Informacja o obwieszczeniu GACC nr 103
Polska Izba Mleka zamieszcza otrzymane z MRiRW Obwieszczenie GACC nr 103 oraz oficjalną wersję anglojęzycznego instruktażu do rejestracji
Zabezpieczone: Insider Polskiej Izby Mleka nr 50/2021
Treść jest chroniona hasłem. Aby ją zobaczyć, proszę wpisać hasło: Hasło:
Szkolenie online pt. Kultura jakości i bezpieczeństwa żywności – praktyczna
W dniu dzisiejszym tj. 15.12.2021 r. Polska Izba Mleka realizuje szkolenie online pt. Kultura jakości i bezpieczeństwa
Konsument wybiera bez GMO
Żywność modyfikowana genetycznie nie cieszy się dobrą opinią wśród konsumentów. Niektórzy z nich opowiadają się nawet za
Zapytanie ofertowe nr 7/12/2021 r. z dnia 13.12.2021 r. dotyczące
Polska Izba Mleka zamieszcza zapytanie ofertowe nr 7/12/2021 r. z dnia 13.12.2021 r. dotyczące usługi polegającej na
Zapytanie ofertowe nr 6/12/2021 r. z dnia 13.12.2021 r. dotyczące
Polska Izba Mleka zamieszcza zapytanie ofertowe nr 6/12/2021 r. z dnia 13.12.2021 r. dotyczące usługi polegającej na
Zapytanie ofertowe nr 5/12/2021 r. z dnia 13.12.2021 r. dotyczące
Polska Izba Mleka zamieszcza zapytanie ofertowe nr 5/12/2021 r. z dnia 13.12.2021 r. dotyczące kompleksowej realizacji kampanii
Zapytanie ofertowe nr 4/12/2021 r. dotyczące zapewnienia usługi koordynatora w
Polska Izba Mleka zamieszcza zapytanie ofertowe nr 4/12/2021 r. dotyczące zapewnienia usługi koordynatora w ramach realizacji zadania
Zapytanie ofertowe nr 3/12/2021 r. z dn. 13.12.2021 r. dotyczące
Polska Izba Mleka zamieszcza zapytanie ofertowe nr 3/12/2021 r. z dn. 13.12.2021 r. dotyczące kompleksowej realizacji w
Szkolenie pt. Siły wzmacniające i osłabiające efektywność pracy zespołu
W dniu 9 grudnia 2021 r. Polska Izba Mleka zorganizowała szkolenie pt. Siły wzmacniające i osłabiające efektywność