Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Zaproszenie na szkolenie pt. “System zarządzania bezpieczeństwem żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018”
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Polska Izba Mleka zaprasza na szkolnie pt. “System zarządzania bezpieczeństwem żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018”, sfinansowane z Funduszu Promocji Mleka.
Szkolenie odbędzie się 24 lutego 2021 r. w formie ONLINE.
Poniżej przekazujemy zaproszenie zawierające szczegółowe informacje o szkoleniu oraz kartę zgłoszenia.
SZKOLENIE ONLINE – ZAPROSZENIE
karta zgłoszeniowa
Chętnych prosimy o wypełnienie karty zgłoszeniowej i przesłanie jej na adres mailowy szkolenia@izbamleka.pl do 17 lutego 2021 r.
Liczba miejsc jest ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.
Wyszukiwarka