Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Szkolenie pt. Podstawowe elementy warunkujące efektywność pracy zespołu
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Polska Izba Mleka w dniu 06.10.2021 r. zrealizowała bezpłatne szkolenie pt. “Podstawowe elementy warunkujące efektywność pracy zespołu”, które sfinansowane było z Funduszu Promocji Mleka w ramach zadania „Konferencje szkoleniowe i szkolenia cz. II”.
Podczas szkolenia zostały poruszone różne kwestie, m.in. po co są zasady współpracy. Otóż odpowiedź jest prosta: „Zasady są po to, aby neutralizować kwasy!”.
Wyszukiwarka