Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Szkolenie online pt. KULTURA JAKOŚCI I BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI – praktyczna interpretacja wymagania prawnego i standardów, sfinansowane z Funduszu Promocji Mleka
Wbrew powszechnie panującemu przekonaniu, pojęcie kultury żywności oraz ocena/pomiar jej poziomu nie są niczym nowym, ponieważ od kilkudziesięciu lat zagadnienia te funkcjonują w nieco innych obszarach działalności człowieka związanych z bezpieczeństwem w przemyśle nuklearnym, budowlanym i chemicznym. Tam też jest problem z ukształtowaniem nawyków ukierunkowanych na zaangażowanie pracowników w skuteczne utrzymanie, przestrzeganie procedur i doskonalenie działań.
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Polska Izba Mleka w dniu dzisiejszym tj. 20.07.2021 r. rozpoczęła realizację bezpłatnego szkolenia online pt. “KULTURA JAKOŚCI I BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI – praktyczna interpretacja wymagania prawnego i standardów”, które sfinansowane jest z Funduszu Promocji Mleka w ramach zadania „Konferencje szkoleniowe i szkolenia”.
Wyszukiwarka