Pandemia COVID-19 to nadal największe wyzwanie 2021 roku. Czy istnieją skuteczne metody zabezpieczenia zakładu tak, by uniknąć ognisk zakażeń wśród pracowników? Jakie są najnowsze wytyczne krajowe i międzynarodowe? Czy szczepienia są jedyną możliwością zapanowania nad pandemią i przywrócenia gospodarki na właściwe tory?
O tym wszystkim dowiedzą się Państwo w trakcie szkolenia dzisiejszego tj. 04.02.2021 r. szkolenia online pt. “Aktualnie obowiązujące wytyczne międzynarodowe i krajowe dla producentów żywności dotyczące COVID-19”, które sfinansowane jest z Funduszu Promocji Mleka w ramach zadania “Konferencje szkoleniowe i szkolenia”
Szkolenie online pt. Aktualnie obowiązujące wytyczne międzynarodowe i krajowe dla producentów żywności dotyczące COVID-19
Pandemia COVID-19 to nadal największe wyzwanie 2021 roku. Czy istnieją skuteczne metody zabezpieczenia zakładu tak, by uniknąć ognisk zakażeń wśród pracowników? Jakie są najnowsze wytyczne krajowe i międzynarodowe? Czy szczepienia są jedyną możliwością zapanowania nad pandemią i przywrócenia gospodarki na właściwe tory?
O tym wszystkim dowiedzą się Państwo w trakcie szkolenia dzisiejszego tj. 04.02.2021 r. szkolenia online pt. “Aktualnie obowiązujące wytyczne międzynarodowe i krajowe dla producentów żywności dotyczące COVID-19”, które sfinansowane jest z Funduszu Promocji Mleka w ramach zadania “Konferencje szkoleniowe i szkolenia”
Wyszukiwarka