Szkolenie online pt. Aktualnie obowiązujące wytyczne międzynarodowe i krajowe dla producentów żywności dotyczące COVID-19

4 lutego, 2021 alek Comments Off

Pandemia COVID-19 to nadal największe wyzwanie 2021 roku. Czy istnieją skuteczne metody zabezpieczenia zakładu tak, by uniknąć ognisk zakażeń wśród pracowników? Jakie są najnowsze wytyczne krajowe i międzynarodowe? Czy szczepienia są jedyną możliwością zapanowania nad pandemią i przywrócenia gospodarki na właściwe tory?

O tym wszystkim dowiedzą się Państwo w trakcie szkolenia dzisiejszego tj. 04.02.2021 r. szkolenia online pt. “Aktualnie obowiązujące wytyczne międzynarodowe i krajowe dla producentów żywności dotyczące COVID-19”, które sfinansowane jest  z Funduszu Promocji Mleka w ramach zadania “Konferencje szkoleniowe i szkolenia”

Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.