Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
System certyfikacji bezpieczeństwa żywności FSSC 22000 v5 – Zaproszenie na szkolenie
Zasady dotyczące certyfikacji żywności na bieżąco są aktualizowane. W związku z tym Polska Izba Mleka, ma przyjemność zaprosić Państwa do udziału w szkoleniu nt. „System certyfikacji bezpieczeństwa żywności FSSC 22000 v5”
Szkolenie odbędzie się 7 lipca br. w formie online.
Poniżej zaproszenie zawierające szczegółowe informacje o szkoleniu oraz kartę zgłoszenia.
SZKOLENIE ONLINE – PROGRAM
karta zgłoszeniowa
Chętnych prosimy o wypełnienie karty zgłoszeniowej i przesłanie jej na adres mailowy szkolenia@izbamleka.pl do 16 czerwca 2020 r.
Liczba miejsc jest ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.
Szkolenie jest sfinansowane z Funduszu Promocji Mleka.
Wyszukiwarka