Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
COVID- 19 – Aspekty higieny dla zakładów przemysłu mleczarskiego – Zaproszenie na szkolenie
Obecnie cały świat dotyka sytuacja związana z wirusem SARS-CoV-2. Każdy z nas boryka się z dylematem jak ochronić swój zakład i swoich pracowników. W związku z tym Polska Izba Mleka, ma przyjemność zaprosić Państwa do udziału szkoleniu nt. „COVID- 19 – Aspekty higieny dla zakładów przemysłu mleczarskiego”
Szkolenie odbędzie się 25 maja br. w formie online.
Poniżej przekazujemy zaproszenie zawierające szczegółowe informacje o szkoleniu oraz kartę zgłoszenia.
SZKOLENIE ONLINE – PROGRAM
karta zgłoszeniowa
Chętnych prosimy o wypełnienie karty zgłoszeniowej i przesłanie jej na adres mailowy szkolenia@izbamleka.pl do 20 maja 2020 r.
Liczba miejsc jest ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.
Szkolenie jest sfinansowane z Funduszu Promocji Mleka.
Wyszukiwarka