Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Polska Izba Mleka w dniu 06.10.2021 r. zrealizowała bezpłatne szkolenie pt. “Podstawowe elementy warunkujące efektywność pracy zespołu”, które sfinansowane było z Funduszu Promocji Mleka w ramach zadania „Konferencje szkoleniowe i szkolenia cz. II”.
Podczas szkolenia zostały poruszone różne kwestie, m.in. po co są zasady współpracy. Otóż odpowiedź jest prosta: “Zasady są po to, aby neutralizować kwasy!”.
Szkolenie pt. Podstawowe elementy warunkujące efektywność pracy zespołu
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Polska Izba Mleka w dniu 06.10.2021 r. zrealizowała bezpłatne szkolenie pt. “Podstawowe elementy warunkujące efektywność pracy zespołu”, które sfinansowane było z Funduszu Promocji Mleka w ramach zadania „Konferencje szkoleniowe i szkolenia cz. II”.
Podczas szkolenia zostały poruszone różne kwestie, m.in. po co są zasady współpracy. Otóż odpowiedź jest prosta: “Zasady są po to, aby neutralizować kwasy!”.
Wyszukiwarka