COVID- 19 – Aspekty higieny dla zakładów przemysłu mleczarskiego – Zaproszenie na szkolenie

15 maja, 2020 mateusz Comments Off

Obecnie cały świat dotyka sytuacja związana z wirusem SARS-CoV-2. Każdy z nas boryka się z dylematem jak ochronić swój zakład i swoich pracowników. W związku z tym Polska Izba Mleka, ma przyjemność zaprosić Państwa do udziału szkoleniu nt.  „COVID- 19 – Aspekty higieny dla zakładów przemysłu mleczarskiego”

Szkolenie odbędzie się 25 maja br. w formie online.  

Poniżej przekazujemy zaproszenie zawierające szczegółowe informacje o szkoleniu oraz kartę zgłoszenia.

SZKOLENIE ONLINE – PROGRAM

karta zgłoszeniowa

Chętnych prosimy o wypełnienie karty zgłoszeniowej i przesłanie jej na adres mailowy szkolenia@izbamleka.pl do 20 maja 2020 r.  

Liczba miejsc jest ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.

 

Szkolenie jest sfinansowane z Funduszu Promocji Mleka.