Zaproszenie na szkolenie - SYSTEM HACCP – PRZEGLĄD ZAGROŻEŃ W BRANŻY MLECZARSKIEJ - 24.10.2025 - Polska Izba Mleka

Zaproszenie na szkolenie – SYSTEM HACCP – PRZEGLĄD ZAGROŻEŃ W BRANŻY MLECZARSKIEJ – 24.10.2025

25 września, 2025 kruszewska Comments Off

Polska Izba Mleka zaprasza na bezpłatne szkolenie, które poszerzy Państwa wiedzę na temat zagadnień związanych z systemem HACCP – przegląd zagadnień w branży mleczarskiej.

Celem szkolenia jest budowanie projakościowej świadomości i kompetencji pracowników, jak również zdobycie i uaktualnienie praktycznej wiedzy z zakresu GMP/GHP, w tym również profesjonalne przygotowanie liderów/członków zespołu HACCP, tak aby uczestnicy szkolenia potrafili efektywnie planować, utrzymywać i doskonalić system HACCP we własnej organizacji.

Zostaną omówione zagrożenia w branży mleczarskiej związane z opakowaniami, surowcami, personelem, procesem i mediami. Na szkoleniu zostaną usystematyzowane i uaktualnione zagadnienia związane zafałszowaniami (autentycznością) żywności i celowymi skażeniami/sabotażem. Ponadto omówienie zagadnień dotyczących materiałów do kontaktu z żywnością zagadnienie kultury bezpieczeństwa żywnością

W załączeniu przekazujemy zaproszenie zawierające szczegółowe informacje o szkoleniu – zaproszenie oraz kartę zgłoszenia.

Chętnych prosimy o wypełnienie karty zgłoszeniowej i przesłanie jej na adres mailowy szkolenia@izbamleka.pl do 14.10.2025 r.

Liczba miejsc jest ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.  

Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.