Bezpieczeństwo żywności to jedna z najbardziej istotnych kwestii dotyczących przemysłu spożywczego. W związku z licznymi pytaniami które pojawiają się w tym temacie, Polska Izba Mleka zaprasza na bezpłatne szkolenie z zakresu:
„Standard PIM „Bez GMO” – cele, procedury, wymagania”
Szkolenie odbędzie się 26 lipca br. w Warszawie.
Ekspertem prowadzącym szkolenie będzie Pan Mieczysław Obiedziński z TÜV SÜD Polska.
Szkolenie jest skierowane do osób zainteresowanych standardem PIM „Bez GMO” a także wszystkich, dla których bezpieczeństwo żywności jest kwestią priorytetową.
Chętnych prosimy o wypełnienie karty zgłoszeniowej i przesłanie jej na adres mailowy szkolenia@izbamleka.pl do 17 lipca 2019 r.
Liczba miejsc jest ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.
Szkolenie jest sfinansowane z Funduszu Promocji Mleka.