Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
TÜV SÜD Polska: Webinar nt. „Dobrostan zwierząt jako element Europejskiego Zielonego Ładu”
Do Polskiej Izby Mleka wpłynęło zaproszenie z TÜV SÜD Polska do uczestnictwa w bezpłatnym webinarze „Dobrostan zwierząt jako element Europejskiego Zielonego Ładu”, który odbędzie się w dniu 25 listopada na platformie MeatPlace.pl. Podczas webinaru zostaną omówione najważniejsze aspekty dobrostanu zwierząt w gospodarstwach hodowlanych oraz ubojniach, począwszy od przepisów prawnych, poprzez krajowe i europejskie inicjatywy w tym obszarze, na przykładach z przeprowadzanych audytów kończąc.
Webinar poprowadzą eksperci i audytorzy TÜV SÜD Polska Pan Mieczysław Obiedziński, Pani Agnieszka Obiedzińska oraz Pan Patryk Płuska.
Poniżej link do rejestracji na to spotkanie:
https://meatplace.clickmeeting.com/dobrostan-zwierzat-jako-element-europejskiego-zielonego-ladu/register
Wyszukiwarka