Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Szkolenie pt. Wytyczne prawa oraz wytyczne GSI w zakresie kultury bezpieczeństwa żywności
W dniu 30.05.2022 Polska Izba Mleka zrealizowała szkolenie pt. Wytyczne prawa oraz wytyczne GSI w zakresie kultury bezpieczeństwa żywności, które sfinansowane było z Funduszu Promocji Mleka. Szkolenie prowadziła dr inż. Barbara Robak.
Podczas szkolenia uczestnicy poszerzyli swoją wiedzę na temat:
-GFSI
-standardy BRC Food 8, PM v.6
-IFS v.7,
-FSSC 5.1,
-wg 2021/382 (nowelizacja 852/2004)
-Codex Alimentarius – najnowszy przegląd z 2020 r.
Wyszukiwarka