Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Szkolenie online pt. Wymagania systemu HACCP wg ISO 22000:2018
Ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia to ogół warunków, które muszą być spełnione, dotyczących w szczególności stosowanych substancji dodatkowych i aromatów, poziomów substancji zanieczyszczających, pozostałości pestycydów, warunków napromieniania żywności, cech organoleptycznych i działań, które muszą być podejmowane na wszystkich etapach produkcji lub obrotu żywnością w celu zapewnienia zdrowia i życia człowieka.
Polska Izba Mleka wychodząc naprzeciw oczekiwaniom branży mleczarskiej w dniu dzisiejszym tj. 27.10.2020 r. realizuje wewnętrzne szkolenie online pt. „Wymagania systemu HACCP wg ISO 22000:2018” które sfinansowane jest z Funduszu Promocji Mleka.
Wyszukiwarka