Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Szkolenie online pt. „Przegląd wymagań dotyczących wdrożenia HACCP (BRC Food Safety ver.8, IFS Food ver.7, FSSC 22000 ver.5.1”
Polska Izba Mleka wychodząc naprzeciw oczekiwaniom w dniu dzisiejszym tj. 24.03.2021 r. realizuje szkolenie online pt. „Przegląd wymagań dotyczących wdrożenia HACCP (BRC Food Safety ver.8, IFS Food ver.7, FSSC 22000 ver.5.1”, które sfinansowane jest z Funduszu Promocji Mleka.
Ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia
Ogół warunków, które muszą być spełniane, dotyczących w szczególności stosowanych substancji dodatkowych i aromatów, poziomów substancji zanieczyszczających, pozostałości pestycydów, warunków napromieniania żywności, cech organoleptycznych i działań, które muszą być podejmowane na wszystkich etapach produkcji lub obrotu żywnością w celu zapewnienia zdrowia i życia człowieka.
Wyszukiwarka