Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Szkolenie online pt. Kultura jakości i bezpieczeństwa żywności – praktyczna interpretacja rozporządzenia 2021/382 i standardów zarzadzania jakością
W dniu dzisiejszym tj. 15.12.2021 r. Polska Izba Mleka realizuje szkolenie online pt. Kultura jakości i bezpieczeństwa żywności – praktyczna interpretacja rozporządzenia 2021/382 i standardów zarzadzania jakością, organizowane w ramach zadania pt. Konferencje szkoleniowe i szkolenia cz. II, sfinansowanego z Funduszu Promocji Mleka.
Podczas szkolenia uczestnicy poszerzą swoją wiedzę na tematy takie jak:
Jakie wymagania w zakresie kultury bezpieczeństwa nakłada:
Jak spełnić wymagania w zakresie kultury bezpieczeństwa, praktyczne wskazówki.
Jakie korzyści dla całej organizacji niesie dobrze wdrożona kultura bezpieczeństwa żywności.
Jakie są obowiązki zakładu.
Jakie praktyki stosują organizacje doskonalące kulturę bezpieczeństwa żywności.
Jak doskonalić własną kulturę organizacyjną.
Wyszukiwarka