Szkolenie online pt. Kultura jakości i bezpieczeństwa żywności – praktyczna interpretacja rozporządzenia 2021/382 i standardów zarzadzania jakością

15 grudnia, 2021 mateusz Comments Off

W dniu dzisiejszym tj. 15.12.2021 r. Polska Izba Mleka realizuje szkolenie online pt. Kultura jakości  i bezpieczeństwa żywności – praktyczna interpretacja rozporządzenia 2021/382 i standardów zarzadzania jakością, organizowane w ramach zadania pt. Konferencje szkoleniowe i szkolenia cz. II, sfinansowanego z Funduszu Promocji Mleka.

Podczas szkolenia uczestnicy poszerzą swoją wiedzę na tematy takie jak:

Jakie wymagania w zakresie kultury bezpieczeństwa nakłada:

  • GFSI
  • standardy BRC Food 8, PM v.6
  • IFS v.7,
  • FSSC 5.1,
  • wg 2021/382 (nowelizacja 852/2004)
  • Codex Alimentarius – najnowszy przegląd z 2020 r.

Jak spełnić wymagania w zakresie kultury bezpieczeństwa, praktyczne wskazówki.

Jakie korzyści dla całej organizacji niesie dobrze wdrożona kultura bezpieczeństwa żywności.

Jakie są obowiązki zakładu.

Jakie praktyki stosują organizacje doskonalące kulturę bezpieczeństwa żywności.

Jak doskonalić własną kulturę organizacyjną.