Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Instytut Innowacyjności Przemysłu Mleczarskiego z akredytacją metody oznaczania SARS-COV 2 w produktach mlecznych i na opakowaniach.
Miło jest nam poinformować, że Instytut Innowacyjności Przemysłu Mleczarskiego otrzymał akredytację metody oznaczania SARS-COV 2 w produktach mlecznych i na opakowaniach. Badania są wykonywane z zastosowaniem techniki RT-LAMP. Możliwość wykonywania tych badań niewątpliwie okaże się niezwykle przydatna dla firm eksportujących do Chin. Zachęcamy do zapoznania się z zakresem akredytacji laboratorium Instytutu.
Zakres akredytacji AB 1447 (20)
Wyszukiwarka