Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Dlaczego mleko?
Czarny PR wokół mleka i produktów mleczarskich jest jednym z najbardziej aktualnych problemów, z jakimi zmaga się obecnie europejska branża mleczarska. Bardzo istotna jest umiejętność właściwego reagowania na negatywne opinie, które pojawiają się głównie w mediach. W trosce o dobry wizerunek mleka i produktów mleczarskich oraz całej branży zaprosiliśmy Państwa na szkolenie nt. „Dlaczego mleko?”, podczas którego omówione zostały przede wszystkim najbardziej powszechne mity dotyczące mleka i produktów mleczarskich, rozpowszechnione w mediach, głównie Internecie.
Uczestnicy szkolenia nauczyli się, jak odpowiadać na niczym nieuzasadnione zarzuty przeciwników mleka, a także poszerzyli swoją wiedze na temat właściwości i wartości odżywczych tego produktu.
Zainteresowanie treściami przekazanymi na szkoleniu było ogromne, gdyż pomogły one uporządkować posiadaną do tej pory wiedzę i wyposażyły uczestników w skuteczną broń w walce z nieprawdziwymi poglądami.
Zapraszamy do zapoznania się z materiałem.
Dlaczego mleko
Szkolenia PIM są sfinansowane z Funduszu Promocji Mleka
Wyszukiwarka