Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
COVID-19 – Aspekty higieny dla zakładów przemysłu mleczarskiego – szkolenie online
Pomimo ograniczonej możliwości prowadzenia szkoleń w tradycyjnej formie ze względu na pandemię, Polska Izba Mleka nie rezygnuje z organizowania szkoleń by dać szansę zainteresowanym poszerzania swojej wiedzy. Przyjęły one teraz formę online. Właśnie dzisiaj tj. 25.05.2020 r. trawa szkolenie online na temat „COVID- 19 – Aspekty higieny dla zakładów przemysłu mleczarskiego”, które jest sfinansowane z Funduszu Promocji Mleka. Taka forma zdobywania wiedzy cieszy się ogromnym zainteresowaniem. Mamy nadzieję, że także w ten sposób skorzystają Państwo oferty szkoleniowej Polskiej Izby Mleka.
Wyszukiwarka