Agnieszka Maliszewska, dyrektor Biura Polskiej Izby Mleka zwróciła się do Pana Ministra o rozważenie uruchomienia narzędzi prawnych aby na terenie zakładów produkcyjnych, pracodawca mógł wprowadzić bezwzględny i obowiązkowy pomiar temperatury pracowników, jak również innych osób wchodzących na teren zakładu.
Umożliwienie tej wyjątkowej obowiązkowej procedury pozwoli na zapewnienie bezpieczeństwa pracowników i osób znajdujących się w obrębie zakładu, jak również pozwoli na nieprzerwaną produkcję i dostawę produktów mleczarskich. – pisze w piśmie Agnieszka Maliszewska, dyrektor Biura Polskiej Izby Mleka.
Agnieszka MALISZEWSKA, dyrektor PIM, wystosowała pismo do Ministra Zdrowia
Agnieszka Maliszewska, dyrektor Biura Polskiej Izby Mleka zwróciła się do Pana Ministra o rozważenie uruchomienia narzędzi prawnych aby na terenie zakładów produkcyjnych, pracodawca mógł wprowadzić bezwzględny i obowiązkowy pomiar temperatury pracowników, jak również innych osób wchodzących na teren zakładu.
Umożliwienie tej wyjątkowej obowiązkowej procedury pozwoli na zapewnienie bezpieczeństwa pracowników i osób znajdujących się w obrębie zakładu, jak również pozwoli na nieprzerwaną produkcję i dostawę produktów mleczarskich. – pisze w piśmie Agnieszka Maliszewska, dyrektor Biura Polskiej Izby Mleka.
Wyszukiwarka