Konferencje branżowe

Szkolenie online pt. Naukowe dowody wartości odżywczych mleka – jak walczyć z czarnym PR, sfinansowane z Funduszu Promocji Mleka
Obecnie bardzo często spotykamy się z czarnym PR dotyczącym mleka i produktów mleczarskich. Jakie argumenty należy stosować by obalić szerzenie się nieprawdziwych informacji? Polska Izba Mleka wychodzi naprzeciw oczekiwaniom społeczeństwa i w dniu dzisiejszym tj. 10.12.2020 realizuje szkolenie online pt. “Naukowe dowody wartości odżywczych mleka – jak walczyć z czarnym PR”, które sfinansowane jest
Czytaj dalej

Szkolenie online pt. AUDYTOR WEWNĘTRZNY SYSTEMÓW BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI GMP/GHP ORAZ HACCP WG ISO 22000:2018, sfinansowane z Funduszu Promocji Mleka
W celu sprawdzenia czy wszystkie działania podejmowane w zakresie systemu/produkcji są realizowane zgodnie z obowiązującymi wymaganiami przeprowadzane są audity. Audit to systematyczny, niezależny i udokumentowany proces uzyskiwania dowodu z audytu oraz jego obiektywnej oceny w celu określenia stopnia spełnienia kryteriów audytu. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Polska Izba Mleka w dniu dzisiejszym tj. 09.12.2020 r. realizuje bezpłatne
Czytaj dalej

Szkolenie online pt. “Neuromarketing. Jak zrozumieć zachowania i decyzje zakupowe klientów”
Polska Izba Mleka wychodzi naprzeciw oczekiwaniom, nie rezygnuje z organizowania szkoleń, a jedynie zmieniła formę szkoleń na online, by dać szansę zainteresowanym poszerzania swojej wiedzy. Właśnie dzisiaj tj. 24.06.2020 r. trwa szkolenie online na temat „Neuromarketing. Jak zrozumieć zachowania i decyzje zakupowe klientów”, które jest sfinansowane z Funduszu Promocji Mleka. Dzięki neuromarketingowi można zaprojektować produkty
Czytaj dalej
Neuromarketing. Jak zrozumieć zachowania i decyzje zakupowe klientów – zaproszenie na szkolenie
Hakowanie mózgu klientów poprzez eye-tracking, elektroencefalografię, galvanic skin response, badania obrazowe jest dziedziną neuromarketingu, który znacząco uwiarygodnił badania marketingowe i zwiększył skuteczność marketerów. Neuromarketing sprawił, że zachowania konsumentów przestały być wyłącznie przedmiotem zgadywań i domysłów, ale stały się fundamentem twardych, naukowych danych. W związku z tym Polska Izba Mleka, ma przyjemność zaprosić Państwa do udziału
Czytaj dalej
System certyfikacji bezpieczeństwa żywności FSSC 22000 v5 – Zaproszenie na szkolenie
Zasady dotyczące certyfikacji żywności na bieżąco są aktualizowane. W związku z tym Polska Izba Mleka, ma przyjemność zaprosić Państwa do udziału w szkoleniu nt. „System certyfikacji bezpieczeństwa żywności FSSC 22000 v5” Szkolenie odbędzie się 7 lipca br. w formie online. Poniżej zaproszenie zawierające szczegółowe informacje o szkoleniu oraz kartę zgłoszenia. SZKOLENIE ONLINE – PROGRAM
Czytaj dalej
Potrzeby szkoleniowe Członków PIM 2020
Dział Szkoleń Polskiej Izby Mleka ma ogromną przyjemność przywitać Państwa w Nowym Roku 2020 i zaprosić do aktywnego udziału w kolejnej edycji projektu „Konferencje szkoleniowe i szkolenia”, sfinansowanego z Funduszu Promocji Mleka. Niezwykle istotnym elementem jest podnoszenie konkurencyjności polskiej branży mleczarskiej, która jest znana i ceniona nie tylko w skali kraju, ale również w całej
Czytaj dalej
Zaproszenie na szkolenie “Autoprezentacja, jak mówić, żeby nas słuchano?”
Szanowni Państwo! Właściwa autoprezentacja i świadome kreowanie swojego wizerunku to elementy, które przydają się w wielu dziedzinach życia i niejednokrotnie przesądzają o sukcesie. Polska branża mleczarska rozwija się niezwykle dynamicznie, co wiąże się z zapotrzebowaniem na skuteczność, również w zakresie wizerunku. W związku z tym Polska Izba Mleka zaprasza na szkolenie na temat: „Autoprezentacja, jak
Czytaj dalej
Konferencja organizowana przez Polską Izbę Mleka
W dniach 6-7 czerwca 2016 r. Polska Izba Mleka zorganizowała konferencję szkoleniową branży mleczarskiej i inspekcji weterynaryjnej pt. „Zapewnienie bezpieczeństwa mleka i produktów mlecznych w dobie globalizacji handlu i zmiennych warunków produkcji”. Konferencja odbywała się w Ożarowie Mazowieckim, pod patronatem Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz Głównego Inspektoratu Weterynarii. I dzień konferencji rozpoczął się o
Czytaj dalej