Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Szkolenie PIM „Standard PIM „Bez GMO” – cele, procedury, wymagania”,
W dniu dzisiejszym (26.07.2019) w Warszawie odbywa się szkolenie nt. „Standard PIM „Bez GMO” – cele, procedury, wymagania”, sfinansowane z Funduszu Promocji Mleka. Temat ten wzbudził duże zainteresowanie, a Członkowie PIM niejednokrotnie zgłaszali chęć udziału w szkoleniu dotyczącym Standardu. Oferta szkoleniowa Polskiej Izby Mleka wychodzi naprzeciw oczekiwaniom swoich Członków w celu podnoszenia poziomu wiedzy, a także jakości produkcji polskiego sektora mleczarskiego.
Bezpieczeństwo żywności jest tematem, który wzbudza wiele emocji. Konsumenci coraz częściej skupiają swoją uwagę na tym, aby wybierane przez nich produkty spożywcze były zdrowe, pochodziły z pewnego, sprawdzonego źródła i odznaczały się wysoką jakością. Jednym z elementów, na które zwraca się szczególną uwagę jest brak obecności składników modyfikowanych genetycznie (GMO). Dlatego właśnie tak istotne jest podnoszenie świadomości na ten temat.
Wyszukiwarka