Oferta szkoleniowa

Oferta szkoleniowa

Zaproszenie na szkolenie pt. Wymogi chińskie dla eksporterów żywności dotyczące COVID-19, sfinansowane z Funduszu Promocji Mleka

Zaproszenie na szkolenie pt. Wymogi chińskie dla eksporterów żywności dotyczące COVID-19, sfinansowane z Funduszu Promocji Mleka

Chiny to dla polskiego sektora mleczarskiego jeden z najważniejszych rynków zbytu. Mimo pandemii COVID-19, w 2020 roku zwiększył się wolumen eksportu mleka i jego produktów do Państwa Środka. Władze chińskie, chcąc zabezpieczyć swój kraj przed kolejną falą zachorowań na COVID-19 wprowadziły szereg regulacji, dotyczących m.in. importowanej żywności. Aby móc utrzymać się na tym wymagającym rynku
Czytaj dalej
Szkolenie online pt. BRC GLOBALSTANDARD FOOD v.8(2018) I IFS FOOD V.6.1 (2017) – praktyczna interpretacja wymagań, sfinansowane z Funduszu Promocji Mleka

Szkolenie online pt. BRC GLOBALSTANDARD FOOD v.8(2018) I IFS FOOD V.6.1 (2017) – praktyczna interpretacja wymagań, sfinansowane z Funduszu Promocji Mleka

Bezpieczeństwo żywności dotyczy wszystkich rodzajów organizacji uczestniczących w procesie obrotu żywością począwszy od producentów surowców, producentów żywności, opakowań, sprzętu, firm zajmujących się dystrybucją, transportem i sprzedażą. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Polska Izba Mleka w dniu dzisiejszym tj. 07.12.2020 r. rozpoczęła realizację dwudniowego bezpłatnego szkolenia online pt. “BRC GLOBALSTANDARD FOOD v.8(2018) I IFS FOOD V.6.1 (2017) –
Czytaj dalej
Zaproszenie na szkolenie pt. “BRC GLOBAL STANDARD FOOD v8 (2018) I IFS FOOD V.6.1 (2017) praktyczna interpretacja wymagań” sfinansowane z Funduszu Promocji Mleka

Zaproszenie na szkolenie pt. “BRC GLOBAL STANDARD FOOD v8 (2018) I IFS FOOD V.6.1 (2017) praktyczna interpretacja wymagań” sfinansowane z Funduszu Promocji Mleka

Normy BRC oraz IFS to temat, który stale interesuje branżę mleczarską. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Polska Izba Mleka zaprasza na szkolenie online pt. “BRC GLOBAL STANDARD FOOD v8 (2018) I IFS FOOD V.6.1 (2017) praktyczna interpretacja wymagań”, które sfinansowane jest z Funduszu Promocji Mleka w ramach zadania „SZKOLENIA ONLINE”. Szkolenie odbędzie się 7-8 grudnia 2020 r.
Czytaj dalej
Szkolenie online pt. Praca zdalna, sfinansowane z Funduszu Promocji Mleka

Szkolenie online pt. Praca zdalna, sfinansowane z Funduszu Promocji Mleka

Wdrożenie pracy zdalnej nie jest pozbawione wyzwań; zaliczyć do nich trzeba kwestię domowego bhp, wypadków przy pracy, czy zwrotu przez pracodawcę kosztów pracy w domu. W tym zakresie brak regulacji jest realnie odczuwalny. Kwestie te jednak, o ile żywo interesowały kadry i prawników, to nie prowadzą do większych sporów na linii pracownik-pracodawca. Przedsiębiorcy ostatecznie, wspólnie
Czytaj dalej
Zaproszenie na szkolenie online pt. “Naukowe dowody wartości odżywczych mleka – jak walczyć  z czarnym PR”

Zaproszenie na szkolenie online pt. “Naukowe dowody wartości odżywczych mleka – jak walczyć z czarnym PR”

Obecnie bardzo często spotykamy się z czarnym PR dotyczącym mleka i produktów mleczarskich. Jakie argumenty należy stosować by obalić szerzenie się nieprawdziwych informacji? Polska Izba Mleka wychodzi naprzeciw oczekiwaniom i zaprasza na szkolenie online pt. “Naukowe dowody wartości odżywczych mleka – jak walczyć z czarnym PR”, które sfinansowane jest z Funduszu Promocji Mleka w ramach
Czytaj dalej
Szkolenie online pt. „Zarządzanie kryzysowe w zakładzie  w dobie światowej pandemii COVID-19”

Szkolenie online pt. „Zarządzanie kryzysowe w zakładzie w dobie światowej pandemii COVID-19”

Przedstawienie procedur postępowania w sytuacji kryzysowej jaką jest ryzyko zachorowania epidemiologicznego kadry administracyjno-produkcyjnej w zakładzie spożywczym, co może negatywnie oddziaływać na przerwanie funkcjonowania łańcucha dostaw i realizacji zamówień klientów jest obecnie bardzo ważnym tematem. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom społeczeństwa Polska Izba Mleka w dniu dzisiejszym tj. 16.11.2020 realizuje szkolenie online pt. „Zarządzanie kryzysowe w zakładzie  w
Czytaj dalej
Zaproszenie na szkolenie online pt. “Praca zdalna”

Zaproszenie na szkolenie online pt. “Praca zdalna”

Wdrożenie pracy zdalnej nie jest pozbawione wyzwań; zaliczyć do nich trzeba kwestię domowego bhp, wypadków przy pracy, czy zwrotu przez pracodawcę kosztów pracy w domu. W tym zakresie brak regulacji jest realnie odczuwalny. Kwestie te jednak, o ile żywo interesowały kadry i prawników, to nie prowadzą do większych sporów na linii pracownik-pracodawca. Przedsiębiorcy ostatecznie, wspólnie
Czytaj dalej

Zaproszenie na szkolenie pt. „Zarządzanie kryzysowe w zakładzie  w dobie światowej pandemii COVID-19”

Przedstawienie procedur postępowania w sytuacji kryzysowej jaką jest ryzyko zachorowania epidemiologicznego kadry administracyjno-produkcyjnej w zakładzie spożywczym, co może negatywnie oddziaływać na przerwanie funkcjonowania łańcucha dostaw i realizacji zamówień klientów jest obecnie bardzo ważnym tematem. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom społeczeństwa Polska Izba Mleka zaprasza na szkolenie pt. „Zarządzanie kryzysowe w zakładzie  w dobie światowej pandemii COVID-19”, sfinansowane
Czytaj dalej
Szkolenie online pt. ‘Efektywne zarządzanie czasem”, które sfinansowane jest z Funduszu Promocji Mleka

Szkolenie online pt. ‘Efektywne zarządzanie czasem”, które sfinansowane jest z Funduszu Promocji Mleka

Posiadanie umiejętności prawidłowego określania celów i skutecznego planowania oraz  umiejętności radzenia sobie ze złymi nawykami i „złodziejami” czasu są niezwykle cenne. W dniu dzisiejszym tj. 20.10.2020 Polska Izba Mleka realizuje szkolenie pt. „Efektywne zarządzanie czasem”, sfinansowane z Funduszu Promocji Mleka w ramach zadania „Konferencje szkoleniowe i szkolenia”.
Czytaj dalej

Zaproszenie na szkolenie – Efektywne zarządzanie czasem

Posiadanie umiejętności prawidłowego określania celów i skutecznego planowania oraz umiejętności radzenia sobie ze złymi nawykami i „złodziejami” czasu są niezwykle cenne. Polska Izba Mleka zaprasza na szkolenie z zakresu: „Efektywne zarządzanie czasem”, sfinansowane z Funduszu Promocji Mleka w ramach zadania „Konferencje szkoleniowe i szkolenia”. Szkolenie odbędzie się 20 października 2020 r.  w formie ONLINE. Poniżej przekazujemy
Czytaj dalej